Ouder - Kindyoga

Ouder - Kindyoga

3 data: 20/5, 24/6, 22/7

Kinderyoga op DOK

Kinderyoga op DOK

Let’s DOK & rol

Deugdenyoga volwassenen

Nieuw!

Juni 2018

Waarom is yoga beoefenen zo bevrijdend?

Yoga is een manier om je lekker in je vel te voelen. Of je nu groot of klein bent, in balans zijn is fijn. Jong aan yoga beginnen, legt een goede basis voor een gezond, bewust en evenwichtig leven.

Yogamine

Feest voor lichaam en geest!

Bij Yogamine komt plezier maken op de eerste plaats.
Op een speelse manier ontdekken en ervaren kinderen wat er in en buiten het lichaam gebeurt. Ze worden meer ontspannen, krijgen meer zelfvertrouwen en inzicht in zichzelf.

Vitamientjes voor lichaam en geest

Waarom yoga op school?

De dagelijkse drukte vraagt om ontspanning en rust, ook voor kinderen. Er komen veel prikkels op hen af en de prestatiedrang is groot. Vaak leidt dit tot spanningen en zich niet lekker voelen, terwijl een kind zichzelf best kan ontdekken als het zich goed in zijn vel voelt.
Yoga beoefenen op school biedt een rustmoment.
Kinderen krijgen tijdens onze yogalessen de mogelijkheid om te leren door te spelen. Het kind leert zich te ontspannen, zich te concentreren en bij zichzelf te blijven, waardoor het zich kan openstellen voor nieuwe ervaringen, zelfs op school.
Yogamine helpt kinderen verder groeien en openbloeien tot gezonde en evenwichtige volwassenen.

ico-ying-yang

Yogaoefeningen

Het lichaam wordt soepel en sterk gemaakt door afwisselend dynamische kindergerichte yogaoefeningen te doen en rust te ervaren. Het kind wordt zich bewust van zijn….
ico-stones

Kindergerichte massage

Door massage wordt rust, genot en verbondenheid gecrëerd tussen de kinderen en leren ze eigen grenzen en die van de ander te respecteren…
ico-cog-wheel

Meditatie

Het kind maakt kennis met meditatie door een fantasieverhaal te horen waar het zich veilig kan voelen, zich leert focussen, gedachten zuivert en leert ontspannen….

Lessen

In een yogales bij YOGAMINE staat plezier maken voorop. Kinderen krijgen de ruimte om op een speelse manier te ontdekken en te ervaren wat er in en buiten het lichaam gebeurt. Hiermee kunnen ze ontspanning en zelfvertrouwen ervaren en ontstaat er inzicht in zichzelf.

floral-decor