Over mij

Welkom. Mijn naam is Katrien Goethals.

Ik studeerde af als psychiatrisch verpleegkundige en werkte reeds 17 jaar als hulpverlener in een psychiatrisch centrum. Zorgen is een talent van mij. Mijn hart gloeit als ik kan dansen & zingen, kan horen, kijken, ruiken & voelen.
Yoga is voor mij een ruimtemaker. Ruimte om te ademen, te voelen, minder te denken en te bestaan.
Als ik kinderen ontmoet & kan spelen met hen, ontwaakt het innerlijk kind in mij én kleurt het mijn wereld mooier en groter. De wereld van bewondering door de ogen van een kind, bracht mij dan ook bij mijn wens kinderyoga te geven.
Ik laat mij hierin blijvend inspireren door me bij te scholen aan de jip & jan academie van Helen Purperhart en andere.

Door in contact te komen met deugden, ontdekte ik dat yoga nog meer diepgang kan hebben, wanneer we onze innerlijke kwaliteiten meenemen in een les. Een opleiding volgen tot Deugdenyoga docente paste dan ook als een dekseltje op een potje voor mij.

Geraakt door leraren op mijn yogapad geloof ik dat LIEFDE dé kracht is die verbindt. Door met aandacht naar de liefde in mezelf te gaan, leer ik te leven vanuit mijn hart.

Ik hoop met YOGAMINE mijn opgedane kennis en ervaring  zorgzaam, liefdevol & vol enthousiasme te kunnen doorgeven. Mensen klein & groot ontmoeten. Hen langs deze weg verder laten groeien & openbloeien om zo stevig in eigen Kracht te staan.

 

Namasté,

Katrien

YOGAMINE

Feest voor lichaam en geest!

Bij Yogamine komt plezier maken op de eerste plaats.
Op een speelse manier ontdekken en ervaren kinderen wat er in en buiten het lichaam gebeurt. Ze worden meer ontspannen, krijgen meer zelfvertrouwen en inzicht in zichzelf.

Vitamientjes voor lichaam en geest

Yoga is een manier om je lekker in je vel te voelen. Of je nu groot of klein bent, in balans zijn is fijn.
Door al jong aan yoga te beginnen, leg je een goede basis voor een gezond, bewust en evenwichtig leven.

De dagelijkse drukte vraagt om ontspanning en rust, ook voor kinderen. Er komen veel prikkels op hen af en de prestatiedrang is groot. Vaak leidt dit tot spanningen en zich niet lekker voelen, terwijl een kind zichzelf best kan ontdekken als het zich goed in zijn vel voelt.
Yoga beoefenen op school biedt een rustmoment.
Kinderen krijgen tijdens onze yogalessen de mogelijkheid om te leren door te spelen. Het kind leert zich ontspannen, zich te concentreren en bij zichzelf te blijven, waardoor het zich kan openstellen voor nieuwe ervaringen, zelfs op school.
Yogamine laat kinderen verder groeien en openbloeien tot gezonde en evenwichtige volwassenen.